• IMG_7007.JPG
  • IMG_7009.JPG
  • IMG_7019.JPG

tennisschool match

Tennisschool Match

Helga Menten
Poldertocht 19
2821 ZP Stolwijk
0622 - 552 609
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tennisvereniging Set
Kloostergaarde 10
3998 KD Schalkwijk
030-6011486
www.tvset.nl
Tennisvereniging Berkenwoude
Dreef 73
2825 AN  Berkenwoude
0182-362818
www.tcberkenwoude.nl
Tennisvereniging T.V.K.L.
Schepenstraat 7a
2931 GP Krimpen aan de Lek
0180-551698
www.tvkl.nl

 

clinic

Clinic, feestje, uitje?

Iets te vieren? Maak er een sportieve uitdaging van! Match verzorgt naar wens een clinic tijdens een verjaardagsfeestje, schoolfeest of bedrijfsuitje. Of het nu op de tennisbaan of in een tennishal is; Match maakt er een feestje van!

competitie

Competitietennis

Speciaal voor de competitiespeler worden de lessen afgestemd op wedstrijdervaring. Zowel in individueel als in teamverband worden technische en tactische vaardigheden verfijnd. Alles met het kampioenschap als doel! Match beschikt over trainers die – buiten de reguliere KNLTB opleiding- de applicatiecursussen ‘tactiek’ en ‘mentaal’ gedaan hebben. Een van de leerlingen van Match, Kevin Hol uit Stolwijk, heeft de 135ste plaats op de nationale rankinglist voor jongens t/m veertien jaar weten te bereiken! Match is trots!

junioren

Juniorentennis

Bij junioren (5 – 18 jaar) staat de individuele ontwikkeling centraal. Alles komt aan bod: techniek, tactiek maar ook het sociale aspect. Hoe gedraag ik mij op de tennisbaan? Hoe ga ik beleefd met mijn tegenstander om? Door deskundige begeleiding van Match wordt bij de jonge tennisser het beste naar boven gehaald!

peuter kleuter 2

Peuter- en kleutertennis

Match heeft speciaal voor de jongste tennisser een methode ontwikkeld om spelenderwijs kennis te maken met tennis: guppentennis. Met behulp van speelgoed en gooi- en vangspelletjes worden de eerste beginselen van de techniek bijgebracht.  Guppentennis wordt verzorgd door een trainer met pedagogische opleiding en de KNLTB Tenniskidsopleiding (www.tenniskids.nl). Elk kind ontvangt een diploma. 

senioren

Seniorentennis

Binnen de senioren (vanaf 18 jaar) is een grote variatie aan spelers; de recreatieve speler, de prestatieve speler en de seniorplusspeler (60plus). Match biedt elke speler de lessen die voor hem/haar het meest geschikt zijn, rekening houdend met het te bereiken doel. De nadruk ligt op het technische en tactische vlak. Men is nooit te oud om te leren! Tennisschool Match beschikt over een trainer met de KNLTB seniorplus licentie.